Architecten in Culturele Belevenissen

ABOUT US


CultureDots zijn belevenisarchitecten die 'experiences' ontwerpen voor bedrijven.


We realiseren uw communicatiedoelstellingen via de meerwaarde van kunst en cultuur. 


Daarnaast organiseren we eigen culturele evenementen en kunst- en cultuurprojecten in opdracht voor derden.

We nemen uw communicatiedoelstellingen als uitgangspunt om een doeltreffende belevenis te ontwikkelen, geïnspireerd op de emotionele meerwaarde van cultuur.


We gaan voor onze organisaties uit van een hoge kwalitatieve uitvoering, coördineren de verschillende productiehuizen die we daarvoor nodig hebben en hanteren een juiste prijsstelling.


We zetten een hechte samenwerking op tussen bedrijven en het artistieke initiatief ... waardoor we een win-win situatie creëren.Ons

team

Belevenisarchitecten in een top team

 

CultureDots is wel een nieuw bureau, maar met een ervaren en gedreven team.

CultureDots is gegroeid en opgericht vanuit de ervaring als reclame- en marketingman en als artistiek en zakelijk leider van De Cultuurloft door Luc Schreyen.


Hij omringde zich met een team mensen uit de cultuur, event- en communicatiewereld: de belevenisarchitecten.


Het uitgangspunt voor onze werkwijze ligt in de toepassing van de bedrijfsfilosofie:

het creëren van magie = 'fantasy - creativity - innovation'.


Anna Ryckewaert

Belevenisarchitect


Anna is dan misschien wel de jongste van ons team, maar kan ook reeds terugkijken op enkele jaren ervaring als Algemeen Coördinator van de organisaties en events in en van De Cultuurloft en is er verantwoordelijk voor de publiekswerking.

Tegelijk is Anna mede-verantwoordelijke voor de communicatie en heeft zich gespecialiseerd in alles wat de sociale media aangaat.


Claudine Zels

Belevenisarchitect - claudine@culturedots.be


Is jarenlang executive supervisor geweest op de luchthaven in Zaventem, maar stond ook in Amsterdam, Parijs, ... voor verschillende vliegtuigmaatschappijen. Was verantwoordelijk voor de organisatie van uitzonderlijke transporten, crisismanagement en voor de begeleiding van bijzondere gasten en/of VIP-handelingen.

Is nu ook Algemeen Coördinator Events en Verantwoordelijke Infrastructuur bij De Cultuurloft.

Luc Schreyen

luc@culturedots.be - Belevenisarchitect en Zaakvoerder


Is jarenlang algemeen directeur en art director geweest in onder andere zijn eigen reclame-adviesbureau om dan over te schakelen naar zijn eigen individuele kunstbeleving als beeldend kunstenaar.

De combinatie van beide werelden brachten hem al vlug in de rol van Cultuurgangmaker. Van waaruit de idee groeide om een adviesbureau op te starten waar beide werelden verenigd konden worden, om via die kruisbestuiving nieuwe communicatie-mogelijkheden te ontwikkelen. Is daarnaast Artistiek en Zakelijk directeur in De Cultuurloft.   

Jana Arns

- Belevenisarchitect


Is muzikante en dichteres. Haar debuutbundel ‘Status: het is ingewikkeld’ verscheen in 2016 bij uitgeverij P en kreeg de provinciale prijs letterkunde van Oost-Vlaanderen in 2017. Enkele gedichten hieruit werden opgenomen in ‘De 100 beste gedichten van 2018’ van de VSB Poëzieprijs/ De Arbeiderspers. De tweede bundel ‘Nergens: in het bijzonder’ werd in februari 2018 voorgesteld. Ze publiceerde in De Standaard, Poëziekrant, Het Gezeefde Gedicht, Deus Ex Machina e.a.

Als muzikante is ze vast lid bij Aranis, waarmee ze 7 CD’s opnam en concerteerde in binnen- en buitenland met hoogtepunten in Japan, de VS, Portugal, Frankrijk, Letland, Duitsland en Polen. Samen met Joris Vanvinckenroye vormt ze muzikaal tot slot BASta!Duo. 

Naast haar artistieke kwaliteiten is ze bovendien de ervaren organisator van de events,

de reizen en dagelijkse organisatie van de muziekgroepen Aranis en Basta!Duo

Extern team van experten

 

De ‘experience architects’ - belevenisarchitecten kennen de cultuursector en de marketing- en communicatiewereld van binnenuit en tekenen voor een perfecte match tussen cultuur en het bedrijfsleven.

Zij werken dan nog eens samen met een grote verscheidenheid aan freelancemedewerkers, die op hun beurt omringd worden door een team van uitvoerende vakmensen en productiehuizen. Dit flexibel netwerk stelt ons in staat om voor iedere specifieke opdracht de juiste talenten, de perfecte culturele invalshoek en vereiste know-how te bundelen die nodig zijn om een onvergetelijke belevenis uit te werken.


Waarom CultureDots?

Onze ervaring in zowel marketingcommunicatie als de cultuursector staan garant voor een effectieve en creatieve benadering van uw doelstellingen.

 

Dankzij onze flexibele structuur brengen we de juiste ervaring en kennis bij elkaar om uw doelstellingen te realiseren.

 

U werkt samen met een team van mensen met:

- een ongelooflijke passie voor cultuur

- een enorme gedrevenheid voor hun communicatievak

- een arsenaal aan know how uit beide sectoren

 

We worden uw externe partner om uw doelstellingen te realiseren.

 

Wij komen graag vrijblijvend bij u toelichten hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.


CONTACT

Schaapherderstraat 10

9032 Gent

info@culturedots.be

CultureDots


Architecten in Culturele BelevenissenWe ontwerpen belevenissen voor bedrijven/merken waarbij we kunst en cultuur gebruiken als communicatietool om hun communicatiedoelstellingen te realiseren.


© Copyright 2017. All Rights Reserved.

  Tel: +32 (0)9 329 79 36