Architecten in Culturele Belevenissen

MARKETING

EXPERIENCE

We ontwikkelen belevenissen die een emotionele band creëren tussen uw bedrijf of merk en uw doelgroepen.

Tegelijk handhaven we uw communicatiedoelstellingen en brengen we een consistente boodschap, zelfs bij de eventuele grote verscheidenheid binnen uw doelgroepen.

De Jas Van Waarden (Suzanne Piët)

Doelgroepen zitten dikwijls in veel verschillende vakjes. Ze trekken naargelang de omstandigheden een verschillende jas aan: 'de Jas van Waarden', zoals Suzanne Piët het omschrijft in haar boek 'De Emocode'. Zichtbaar voor de één en herkenbaar voor de ander, wisselbaar voor de drager om zo bij iedere groep te horen, verschillende identiteiten aan te nemen.


De belevenissen die we bouwen zijn er net op gericht om die waarden, die enerzijds uw bedrijf/merk wil uitstralen en welke de doelgroepen net van u verwachten, te realiseren.

Authenticiteit

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in events en communicatie-vormen gebaseerd op de meerwaarde van het culturele aanbod. Cultuur maakt uw boodschap immers “echt” - “authentiek”.

 

We creëren, via die culturele invalshoek, effectieve product- en merkcommunicatie zowel BtoB als BtoC.Belevenis

 

Een 'belevenis' rond uw dienst, product, merk, bedrijf, etc. is in het huidige medialandschap één van de belangrijkste communicatie-middelen om uw boodschap tot bij uw doelgroep te brengen.

 

Consumenten, maar ook professionele relaties, zijn steeds op zoek naar ‘verrijkende belevenissen’ en 'authenticiteit’. Ze willen meer dan een product of dienst.


Net omdat een belevenis voor een groot deel subjectief wordt ervaren is deze erg overtuigend voor uw doelgroep, zij overtuigen immers zichzelf.

De verbondenheid met uw aanbod versterkt hierdoor aanzienlijk. Zij zullen van uw bedrijf/merken gaan houden ... Lovebrands!CONTACT

Schaapherderstraat 10

9032 Gent

info@culturedots.be

  Tel: +32 (0)9 329 79 36

CultureDots


Architecten in Culturele BelevenissenWe ontwerpen belevenissen voor bedrijven/merken waarbij we kunst en cultuur gebruiken als communicatietool om hun communicatiedoelstellingen te realiseren.


© Copyright 2017. All Rights Reserved.